Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Správce osobních údajů 

Hana Živná, IČ 034 82 294 se sídlem Částkova 41, 326 00 Plzeň 

Věra Marešová, IČ  012 33 629 se sídlem Za Kaštany 4, 312 00 Plzeň

Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka služeb

V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom Vám mohli odpovědět na dotazy a poptávky v rámci budoucího plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od Vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit Vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání poptávkového formuláře: po dobu 1 roku.
  • Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Hana Živná (IČ 034 82 294, se sídlem Částkova 41, 326 00 Plzeň), která provozuje tento web.
  • Věra Marešová (IČ 012 33 629, se sídlem Za Kaštany 4, 312 00 Plzeň), která provozuje tento web.
  • Společnost Google jako provozovatel aplikace  Google Analytics 

Soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie nám dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké používáme soubory cookie:

  • _ga, _gid         

Pro měření chování návštěvníků webu, využívá ji aplikace Google Analytics. Doba expirace – 24 hod / 2 roky

  • PHPSESSID   

Nezbytně nutná cookie, informuje o tom, že aktivně používáte tuto stránku. Prostřednictvím tohoto souboru jsou k dispozici informace o počtu aktuálních uživatelů stránky. Tento cookie se vymaže ve chvíli, kdy zavřete váš prohlížeč.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás. Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1. 1. 2021.